Artikelen bij COM(2000)635 - Instelling van een definitief antidumpingrecht en tot definitieve inning van de voorlopig ingestelde rechten op de invoer van haarborstels uit China, Korea, Taiwan en Thailand

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.


Artikel 1

1. Op de invoer van haarborstels die momenteel worden ingedeeld onder GN-code 9603 29 30 van oorsprong uit de Volksrepubliek China, Republiek Korea, Taiwan en Thailand wordt een definitief antidumpingrecht ingesteld.

2. Het recht dat van toepassing is op de nettoprijs, franco grens-Gemeenschap, vóór inklaring, voor producten die worden geproduceerd door de volgende ondernemingen is als volgt :


>RUIMTE VOOR DE TABEL>

3. De douanediensten kunnen derhalve om productiecertificaten verzoeken van bovengenoemde ondernemingen alvorens de hierboven vermelde individuele rechten toe te passen.

4. Tenzij anders bepaald, zijn de bepalingen inzake doaunerechten van toepassing.

Artikel 2

De bedragen waarvoor zekerheid was gesteld uit hoofde van de voorlopige rechten overeenkomstig Verordening (EG) nr. 967/2000 op de invoer van haarborstels van oorsprong uit de Volksrepubliek China, de Republiek Korea, Taiwan en Thailand worden geïnd ten belope van het definitief vastgestelde recht. De als zekerheid gestelde bedragen die het definitief antidumpingrecht overschrijden dienen te worden vrijgegeven.

Artikel 3

Deze verordening treedt in werking op de dag volgende op die van haar bekendmaking in het Publicatieblad van de Europese Gemeenschappen.

Deze verordening is verbindend in al haar onderdelen en is rechtstreeks toepasselijk in elke lidstaat.