Artikelen bij COM(2001)766 - Voorstel voor een Rectificatie in het jaarlijks verslag over de resultaten van de meerjarige oriëntatieprogramma's voor de vissersvloten eind 2000 (COM (2001) 541 definitief) (voorgesteld door de Commissie)

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

Avis juridique important

|
52001DC0766

Voorstel voor een Rectificatie in het jaarlijks verslag over de resultaten van de meerjarige oriëntatieprogramma's voor de vissersvloten eind 2000 (COM (2001) 541 definitief) (voorgesteld door de Commissie) /* COM/2001/0766 def. */


Voorstel voor een RECTIFICATIE in het jaarlijks verslag over de resultaten van de meerjarige oriëntatieprogramma's voor de vissersvloten eind 2000 (COM (2001) 541 definitief) (voorgesteld door de Commissie)

In de samenvatting, laatste paragraaf :


In plaats van :

"De mate waarin de MOP-doelstellingen zijn verwezenlijkt, verschilt sterk per lidstaat. België, Denemarken, Spanje, Portugal en Finland hebben voor alle segmenten van hun vloot de gestelde doelen gerealiseerd. Duitsland, Griekenland, Ierland en Zweden hebben hun globale doelstellingen gehaald, maar moeten één of meerdere afzonderlijke segmenten nog verder inkrimpen. Frankrijk, Italië en Nederland hebben nog niet aan hun globale MOP-doelstellingen voldaan. Volgens de vlootregistergegevens heeft het Verenigd Koninkrijk zijn globale doelstellingen gehaald inzake vermogen, maar niet inzake tonnage. Volgens het verslag dat het Verenigd Koninkrijk zelf heeft ingediend, zijn de tonnagedoelstellingen, gecorrigeerd voor de hermeting van de vaartuigen in GT-eenheden, wel gerealiseerd."

Gelieve te lezen :

"De mate waarin de MOP-doelstellingen zijn bereikt, verschilt sterk naar lidstaat. België, Denemarken, Spanje, Portugal en Finland hebben de gestelde doelen voor alle segmenten van hun vloot gerealiseerd. Duitsland, Griekenland, Ierland en Zweden hebben hun totale doelstellingen gehaald, maar moeten één of meer segmenten nog verder inkrimpen. Italië en Nederland hebben hun totale MOP-doelstellingen nog niet gehaald. Volgens de vlootregistergegevens hebben Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk hun totale doelstelling gehaald inzake vermogen, maar niet inzake tonnage. Volgens de door het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk ingediende verslagen is de tonnagedoelstelling, gecorrigeerd op basis van de hermeting van de vaartuigen in GT-eenheden, wel gerealiseerd."