Artikelen bij COM(2014)685 - Toetreding van Kroatië tot de Overeenkomst van 29 mei 2000 betreffende wederzijdse rechtshulp in strafzaken tussen de lidstaten van de EU en het protocol van 16 oktober 2001

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.


Artikel 1

De Overeenkomst betreffende wederzijdse rechtshulp treedt op de [eerste dag van de eerste maand volgende op de datum van vaststelling van dit besluit] in werking tussen Kroatië en de lidstaten ten aanzien waarvan de overeenkomst op die datum in werking is getreden.

Het Protocol betreffende wederzijdse rechtshulp treedt op de [eerste dag van de eerste maand volgende op de datum van vaststelling van dit besluit] in werking tussen Kroatië en de lidstaten ten aanzien waarvan het protocol op die datum in werking is getreden.

Artikel 2

De aan dit besluit gehechte Kroatische versie van de Overeenkomst betreffende wederzijdse rechtshulp en het Protocol betreffende wederzijdse rechtshulp is op gelijke wijze authentiek als de overige teksten van die overeenkomst en dat protocol.

Artikel 3

Dit besluit treedt in werking op de twintigste dag volgende op die van zijn bekendmaking in het Publicatieblad van de Europese Unie.