Artikelen bij COM(2015)424 - Ondertekening en voorlopige toepassing van de Overeenkomst met Bangladesh inzake bepaalde aspecten van luchtdiensten

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.


Artikel 1

De ondertekening van de Overeenkomst tussen de Europese Unie en de regering van de Volksrepubliek Bangladesh inzake bepaalde aspecten van luchtdiensten (de overeenkomst) wordt hierbij goedgekeurd namens de Unie, onder voorbehoud van de sluiting van de overeenkomst.

De tekst van de overeenkomst is aan dit besluit gehecht.

Artikel 2

Het secretariaat-generaal van de Raad stelt het volmachtinstrument op dat de persoon (personen) die daartoe door de onderhandelaar over de overeenkomst is (zijn) aangewezen, machtiging verleent de overeenkomst, onder voorbehoud van de sluiting ervan, te ondertekenen.

Artikel 3

In afwachting van de inwerkingtreding van de overeenkomst wordt deze voorlopig toegepast vanaf de eerste dag van de maand volgende op de datum waarop de partijen elkaar in kennis hebben gesteld van de voltooiing van de daartoe vereiste procedures.

Artikel 4

De voorzitter van de Raad wijst de persoon aan die bevoegd is om namens de Europese Unie de in artikel 8, lid 2, van de overeenkomst bedoelde kennisgeving te verrichten.

Artikel 5

Dit besluit treedt in werking op de dag waarop het wordt vastgesteld.