Overwegingen bij COM(2003)851 - Sluiting van een Overeenkomst met Tsjechië tot wijziging van de overeenkomst betreffende de uitbreiding van het gemeenschappelijk communicatienetwerk met gemeenschappelijke systeeminterface (CCN/CSI) die op 13 april 2000 in het kader van de Overeenkomst betreffende een gemeenschappelijke regeling inzake douanevervoer werd gesloten

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

 
 
(1) De Gemeenschap heeft op 13 april 2000 met de Tsjechische Republiek een overeenkomst gesloten betreffende de uitbreiding van het gemeenschappelijk communicatienetwerk met gemeenschappelijke systeeminterface (CCN/CSI) tot dat land.

(2) Die overeenkomst voorziet in voorfinanciering door de Tsjechische Republiek van de kosten die de Commissie maakt voor het verstrekken van de benodigde diensten.

(3) Op 25 november 2002 heeft de Commissie contracten gesloten voor de verstrekking van die diensten aan de Tsjechische Republiek in het kader van het Phare-netwerkproject.

(4) De overeenkomst van 13 april 2000 moet daarom worden gewijzigd teneinde de toepassing van de regeling waarin die overeenkomst voorziet, te beëindigen.

(5) In punt XI van de overeenkomst wordt bepaald dat de partijen de overeenkomst met wederzijdse instemming kunnen wijzigen.