Bijlagen bij COM(2004)186 - Ondertekening en voorlopige toepassing van de overeenkomst betreffende de verlenging van het protocol tot vaststelling, voor de periode van 1 juli 2004 tot en met 30 juni 2005, vangstmogelijkheden en financiële tegenprestatie, als bedoeld in de Overeenkomst met Kaapverdië inzake de visserij voor de kust van Kaapverdië

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

bijlage bij het protocol zijn bepaald.

Ik moge U verzoeken met de ontvangst van dit schrijven te willen bevestigen en mij mee te delen dat U met de inhoud ervan instemt.

Hoogachtend,

Namens de Raad van de Europese Unie

B. Brief van de regering van de Republiek Kaapverdië

Mijne Heren,

Ik heb de eer u de ontvangst te bevestigen van uw brief van heden, die luidt als volgt:

"Met het oog op de verlenging van het huidige protocol (1 juli 2001 tot en met 30 juni 2004) tot vaststelling van de vangstmogelijkheden en de financiële tegenprestatie, als bedoeld in de Visserijovereenkomst tussen de Europese Economische Gemeenschap en de regering van de Republiek Kaapverdië en in afwachting dat onderhandelingen worden gevoerd over de in het protocol aan te brengen wijzigingen, heb ik de eer te bevestigen dat wij de volgende tussentijdse regeling zijn overeengekomen:

1. De in de afgelopen drie jaar geldende regeling wordt met ingang van 1 juli 2004 verlengd tot en met 30 juni 2005.

De financiële tegenprestatie van de Gemeenschap voor de tussentijdse regeling is gelijk aan het in artikel 2 van het thans geldende protocol bepaalde jaarlijks bedrag. De financiële compensatie zal uiterlijk op 31 januari 2005 worden betaald. De betaling voor de in artikel 3 bedoelde doelgerichte acties zal worden verricht. De betaling voor de in artikel 3 bedoelde doelgerichte acties zal worden verricht zodra aan de in artikel 3 van het protocol voor deze acties vastgestelde voorwaarden is voldaan.

2. Gedurende deze periode worden visvergunningen afgegeven met inachtneming van de maxima die zijn vastgesteld in artikel 1 van het thans geldende protocol, tegen betaling van rechten of voorschotten die gelijk zijn aan die welke in punt 2 van de bijlage bij het protocol zijn bepaald."

Ik heb de eer u te bevestigen dat de inhoud van uw brief voor de regering van de Republiek Kaapverdië aanvaardbaar is en dat uw brief en deze brief, overeenkomstig uw voorstel, een overeenkomst vormen.

Hoogachtend,

Voor de regering van de Republiek Kaapverdië.