Het grote online ondernemersonderzoek

Met dank overgenomen van K. (Kees) Verhoeven i, gepubliceerd op woensdag 27 juli 2011, 2:30.

Onlangs heeft D66 het grote online ondernemersonderzoek gelanceerd. Daarin vragen wij het midden- en kleinbedrijf (mkb) en zelfstandigen zonder personeel (zzp) om hun mening. Over hun eigen bedrijf, de economische situatie. En over het kabinetsbeleid.

Iedere mkb-er of zzp-er kan meedoen! Lees hier meer op de D66 website of klik direct naar de online vragenlijst en doe mee. Het invullen kost maximaal 5 minuten en al ruim 300 ondernemers gingen u voor!

Geen woorden maar daden?

Waarom dit onderzoek? In het regeerakkoord belooft het Kabinet Rutte/Verhagen het bedrijfsleven een heleboel: facturen sneller betalen, minder regels, meer kans op overheidsopdrachten, enzovoorts.

De vraag is alleen of deze mooie woorden ook worden omgezet in harde daden? Van het kabinet komt geen duidelijk antwoord dus vragen we het de ondernemers zelf. Dus geef uw mening en laat ons weten wat voor uw bedrijf belangrijk is.

Ondernemersplan

Op basis van de uitkomsten komt D66 na de zomer met een ondernemersplan met concrete maatregelen die het bedrijfsleven helpen om nog beter te presteren.

Dank voor het meedoen!