Kom naar manifestatie Armoede Werkt Niet

Met dank overgenomen van S.A.M. (Sharon) Dijksma i, gepubliceerd op dinsdag 22 november 2011.

Kom op zaterdag 10 december naar de manifestatie Armoede Werkt Niet in Den Bosch, als je net als Emile Roemer en ik zo ongelooflijk nijdig bent over de onevenredig harde bezuinigingen op mensen met een arbeidshandicap. Het kabinet bezuinigt over de rug van deze kwetsbare mensen, terwijl zij part noch deel hebben gehad aan het ontstaan van de economische crisis. Juiste deze mensen komen thuis op de bank te zitten zonder een steuntje in de rug. Ze doen hun uiterste best om zelfstandig hun broek op te houden, maar worden nu hard gepakt.

Roemer en ik hebben dinsdag op een sociale werkplaats in Den Haag een toer door Nederland afgetrapt die als opmaat dient richting de grote manifestatie in de Brabanthallen. SP en PvdA organiseren die met de vakbonden en maatschappelijke organisaties.

U kunt reserveren via de telefonische reserveerlijn van de PvdA: 0900-9553. Voor aanmelding heeft u het nummer van deze bijeenkomst nodig: 5775. Houd ook uw relatienummer en uw postcode bij de hand. Als u geen relatienummer heeft wordt u doorverbonden met een van onze medewerkers van de Ledenadministratie (tijdens kantooruren).

Meer informatie op armoedewerkniet.nl >