Wonen hoog op de PvdA agenda

Met dank overgenomen van J.S. (Jacques) Monasch i, gepubliceerd op woensdag 18 januari 2012.

Kamerlid Jacques Monasch bezoekt serie PvdA-afdelingen

Omdat de problematiek en de toekomst van de woningmarkt vele gemoederen bezighoudt, hebben vele PvdA-afdelingen in den lande thema-avonden georganiseerd over dit onderwerp. Tweede Kamerlid Jacques Monasch zal in de week van 23 januari PvdA-afdelingen aandoen om te spreken over dit thema.

Op maandag 23 januari neemt hij deel aan het debat ‘Woningmarkt op slot: wie heeft de sleutel?’, dat wordt georganiseerd door PvdA Lansingerland. Het grote landelijke probleem van de vastzittende woningmarkt speelt in Lansingerland als grote Vinexgemeente nog eens extra. Andere deelnemers aan het debat zijn Jan den Uil (wethouder Wonen & Vinex) en Frans Weterings (directeur woningcorporatie 3B-Wonen. Gespreksleider is Naushad Boedhoe (oud wethouder)

Plaats: Bibliotheek Oostland, Notaris Kruytstraat 10, Bergschenhoek

Tijd: 20.00 uur

Op woensdag 25 januari is Jacques Monasch aanwezig bij Politiek Café Woningmarkt: ‘Sterfhuisconstructie, Gekkenhuis of Fundamentele Nieuwbouw’ in Pijnacker. Hij zal er zijn visie delen op de situatie op de woningmarkt, welke acties nodig zijn, aanhakend aan de actuele politiek op dit moment. Ander aanwezig kamerlid is Kees Verhoeven (D66). Het is de bedoeling dat alle aanwezigen worden uitgenodigd om mee te discussiëren.

Plaats: Het Witte Huis, Raadhuisplein 1, Pijnacker

Tijd: 19.30 uur

Op donderdag 26 januari houdt PvdA-afdeling Nijmegen haar jaarvergadering. Jacques Monasch zal hierbij aanwezig zijn en in grote lijnen het landelijk PvdA-standpunt op het terrein ‘Wonen’ uiteenzetten.

Plaats: Forum Ganzenheuvel, Ganzenheuvel 56, Nijmegen

Tijd: 20.00 uur

Op vrijdag 27 januari doet Jacques Monasch de Noordoostpolder en Emmeloord aan: vanaf half vier brengt hij een werkbezoek en vanaf vijf uur zal er een Politiek Café zijn over het thema ‘Wonen’.

Plaats: nadere informatie volgt

Tijd: 17.00 uur