7 mei PvdA op bezoek in Hindeloopen

Met dank overgenomen van J.S. (Jacques) Monasch i, gepubliceerd op maandag 7 mei 2012.
7 mei PvdA op bezoek in Hindeloopen
Bron: Blog Jacques Monasch

PvdA op bezoek in Hindeloopen

Rode bus PvdA toert door nieuwe gemeente

Op maandag 7 mei start de PvdA met een permanente campagne door de nieuwe gemeente Súdwest Fryslân. Als eerste plaats wordt een bezoek gebracht aan Hindeloopen. Leden van de PvdA Gemeentefractie Súdwest Fryslân waaronder Johan Langbroek, wethouder Wigle Sinnema en Tweede Kamerlid Jacques Monasch komen met een speciaal voor de toer aangekochte Rode bus naar Hindeloopen. In Hindeloopen bezoekt het PvdA team onder meer het Stadsweide project en het oudste bedrijf van Hindeloopen ‘Roosje Hindeloopen - Oud Hindelooper Kunst’.

Een deel van het PvdA team gaat langs de deuren in een groot gedeelte van de stad om met bewoners in gesprek te gaan over wat er speelt en wat er verbetert moet worden.

Het bezoek begint om 14.30 uur. De bus staat de hele middag tot 17.00 uur op het plein voor het Museum Hindeloopen. Tevens is daar een afgevaardigde van het PvdA Ombudsteam aanwezig om de diensten van dit team aan te bieden.

Tijdens de werkbezoeken zullen de PvdA ‘ers worden ontvangen en rondgeleid door woningcorporatie WoonFriesland en de stichting Plaatselijk Belang.

Meer informatie:

Redemer Bax

06 -29 14 03 43

r.bax@tweedekamer.nl

www.pvdaswf.nl

www.jacquesmonasch.nl