Verkiezingsavond in Franeker

Met dank overgenomen van J.S. (Jacques) Monasch i, gepubliceerd op maandag 18 juni 2012.

Datum juni 18, 2012

Reacties 0 Comments

Kamerlid Jacques Monasch 20 juni 20 uur a.s. in De Doelen, Franeker

Franeker - De voorbereidingen voor de landelijke verkiezingen zijn losgebroken. De politieke partijen presenteren hun (concept) verkiezingsprogramma en zijn druk bezig met de kandidatenlijsten. Intussen moet Nederland zich de komende maanden nog redden met een demissionair kabinet van VVD en CDA. We weten allemaal hoe Nederland er voor staat. De economische groei is er uit, bedrijven vallen om, de huizenmarkt zit op slot, het aantal werklozen neemt schrikbarend toe en toch rijzen de lasten de pan uit. De ziektekosten zijn voor velen niet meer op te brengen en toch gaat het eigen risico omhoog, de boodschappen worden duurder en toch gaat de BTW omhoog en zo zijn er nog wel wat voorbeelden te noemen.

Is Europa de schuldige? Is de ingezakte wereldeconomie de schuldige? Is het huidige kabinet de schuldige? Zijn de banken de schuldige? Of zijn wij met zijn allen schuldig omdat we te weinig uitgeven?

Moeten we wel een schuldige aanwijzen of kunnen we niet beter een oplossing zien te vinden om uit de problemen te komen?

De Partij van de Arbeid Franekeradeel wil vooruit kijken en heeft daarom PvdA Tweede Kamerlid Jacques Monasch bereid gevonden om samen met u van gedachten te wisselen over de toekomst van Nederland. Op een interactieve en creatieve manier gaan we het in elk geval over de thema’s technisch onderwijs, arbeidsmarkt, AOW-leeftijd en de zorg hebben. Als u behoort tot de categorie mensen die zegt dat de politiek toch niet naar ons luistert, moet u zeker komen en als u iemand bent die aan de samenleving mee doet, laat u deze kans niet voorbij gaan.

De toegang en de koffie zijn gratis en de bijeenkomst begint om 20.00 uur.

De PvdA afdeling Franekeradeel nodigt u van harte uit in De Doelen op de Breedeplaats te Franeker.