PvdA-kamerlid Jacques Monasch op werkbezoek in Noordoost Friesland

Met dank overgenomen van J.S. (Jacques) Monasch i, gepubliceerd op dinsdag 26 juni 2012.
PvdA-kamerlid Jacques Monasch op werkbezoek in Noordoost Friesland
Bron: Blog Jacques Monasch

PvdA-kamerlid Jacques Monasch op werkbezoek in Noordoost Friesland

DAMWOUDE / MODDERGAT -

Vrijdag 29 juni aanstaande brengt PvdA Tweede Kamerlid Jacques Monasch een bezoek aan Noordoost Friesland. Hij zal gesprekken voeren over het wonen op het platteland. Het werkbezoek eindigt ‘s avonds met een politiek café over dit onderwerp in de Kruisweg te Damwoude onder leiding van Sytze Dijkstra. In Moddergat gaat Jacques Monasch om 14.00 uur in gesprek met inwoners uit deze drie gemeenten over het wonen/huren op het Noordoost-Friese platteland.

Hiervoor is niet alleen Jacques Monasch uitgenodigd, maar ook de directie van woningcorporatie Thús Wonen, Bewonersraad Friesland, de huurdersvereniging “Us Hierwenten” en huurdersvereniging Dongeradeel, de colleges van burgemeesters en wethouders, de gemeenteraadsleden en de diverse dorpsbelangenverenigingen. Het woord is aan de inwoners. ‘s Avonds is er vanaf 19.30 uur een politiek café in Damwoude in de Kruisweg.

Onder leiding van Sytze Dijkstra zal er gedebatteerd worden over de toekomst van het wonen op het Noordoost-Friese platteland. Inwoners van Noordoost Friesland worden van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.