Debat met MKB Noord-Nederland

Met dank overgenomen van J.S. (Jacques) Monasch i, gepubliceerd op woensdag 11 juli 2012.
Debat met MKB Noord-Nederland
Bron: Blog Jacques Monasch

NOORDELIJKE KAMERLEDEN IN DEBAT MET MKB

De Slotplaats, Bakkeveen, 11 juli 2012.

Op 11 juli a.s. organiseert MKB-Nederland Noord wederom een bestuurdersdag. Deze bijeenkomst staat in het teken van de verkiezingen op 12 september.

Vice-voorzitter van MKB-Nederland, de heer Michaël van Straalen, zet de standpunten van MKB-Nederland in aanloop naar de verkiezingen uiteen. Aansluitend gaan bestuurders van MKB-Nederland Noord , vertegenwoordigers van Ondernemersverenigingen en branchevertegenwoordigers, in discussie met drie Kamerleden met Noordelijke roots. We hebben Magda Berndsen (D66), Jacques Monasch (PvdA) en Erik Ziengs (VVD) bereid gevonden om zitting te nemen in het forum.

Onderwerpen die de revue kunnen passeren zijn: de BTW verhoging, pensioen dossier, de woon- werkvergoeding, flexibilisering ontslagrecht, de financiering en kredietverlening aan het mkb, wel of niet een nieuwe wet Werken naar Vermogen?

We sluiten af met de vraag: Wat kan het Noorden betekenen voor de BV Nederland en hoe brengen we dat (beter) over de bühne? Het belooft een interessant debat te worden!