Persbericht: PvdA opent winkel en campagne hoofdkwartier in Sneek

Met dank overgenomen van J.S. (Jacques) Monasch i, gepubliceerd op donderdag 26 juli 2012.

PvdA opent winkel en campagnehoofdkwartier in Sneek

PvdA voorzitter Hans Spekman verricht de opening

De Partij van de Arbeid in SudwestFryslan is klaar voor de verkiezingen op 12 september as. Vele werkbezoeken, enquêtes, een ombudsteam en een heuse campagnebus behoorden al tot het arsenaal van de lokale PvdA. Om er de hele zomer voor iedereen te kunnen zijn, opent de PvdA een winkel aan de Gedempte Pol 10 te Sneek. Sneker Tweede Kamerlid Jacques Monasch, nummer 19 op de lijst van de Partij van de Arbeid, is initiatiefnemer. Monasch toont zich verheugd met de komst van deze speciale plek: “Sneek en heel Fryslân bruist tijdens de zomer. Daarom leek het ons mooi om midden in het hart van al het gebruis een prachtige campagnewinkel neer te zetten.”

De winkel is bedoeld als informatiepunt en als hoofdkwartier van de campagne. Er zullen vanuit de winkel acties worden opgezet om aandacht te vragen voor de Tweede Kamerverkiezingen van 12 september en voor de PvdA in het bijzonder. ”Winkelend publiek is altijd welkom om binnen te lopen, daar is het voor bedoeld. Ook is iedereen welkom om gewoon een bakje koffie te komen drinken, gebruik te maken van gratis draadloos internet of gewoon om even bij te komen. En daarnaast is het ook een oplossing voor de leegstand in de binnenstad, die veel mensen een doorn in het oog is”, aldus Monasch. De PvdA winkel is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur en wordt gerund door vrijwilligers.

Op 2 augustus 2012 om 16.15 uur wordt de winkel op feestelijke wijze geopend door Hans Spekman, voorzitter van de PvdA. Kom om naar onze feestelijke opening. Iedereen is welkom. En, …. om 17 uur is er nog een heuse campagne bingo!