VVD Politiek Café met Hans van Baalen

Met dank overgenomen van J.C. (Hans) van Baalen i, gepubliceerd op maandag 1 april 2013, 1:55.
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog

Europarlementariër Hans van Baalen komt op maandagavond 8 april naar Leiden. De beoogd VVD-lijsttrekker voor de Europese verkiezingen spreekt dan over de stabiliteit van Europa, de euro en ons eigen spaargeld.

Dit politiek café van de VVD Leiden vindt vanaf 20.30 plaats in de Branderij, Middelweg 7 te Leiden. De deur is open om 20.00 uur. VVD-stemmer of niet: iedereen is van harte welkom om mee te praten en vragen te stellen.

Naast de huidige bankencrisis spreekt Van Baalen deze avond ook over wat het Europees Parlement doet om de economie te stimuleren. Zo onderhandelt Van Baalen als delegatievoorzitter momenteel over een vrijhandelsverdrag met Japan. Als dat lukt, levert dat banen op voor Europa en dus ook voor Nederland.

Voormalig Tweede Kamerlid Hans van Baalen zit sinds 2009 in het Europees Parlement. Hij werd onlangs door het hoofdbestuur voorgedragen als lijsttrekker van de VVD bij de volgende Europese verkiezingen in 2014. Van Baalen studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit Leiden.