Tweede Kamerfractie en ministers PvdA brengen driedaags bezoek aan Sneek

Met dank overgenomen van J.S. (Jacques) Monasch i, gepubliceerd op maandag 26 augustus 2013.
Tweede Kamerfractie en ministers PvdA brengen driedaags bezoek aan Sneek
Bron: Blog Jacques Monasch

SNEEK - Voor aanvang van het politieke seizoen brengt de gehele Tweede Kamerfractie van de Partij van de Arbeid en de ministers van de PvdA een driedaags bezoek aan Sneek en Friesland. Van woensdag tot en met vrijdag verblijft de fractie Sneek. Donderdag sluiten de ministers en staatssecretarissen daar bij aan.

Jacques Monasch, lid van de fractie en woonachtig in Sneek is zeer verheugd met hun komst; ‘ Prachtig dat we de start van het politieke seizoen hier in Sneek hebben dit jaar. We zullen ze veel van Sneek en Friesland laten zien’. Er staan werkbezoeken gepland aan Heerenveen, Joure, Leeuwarden en natuurlijk Sneek. ‘Daarbij komen alle thema’s zoals onderwijs, werk, toerisme en wonen aan bod’, aldus Monasch.

‘Tijdens deze jaarlijkse start bereiden we ons met discussies verder voor op het komende politieke jaar. Het wordt een zwaar en politiek spannend jaar waarbij we er alles aan moeten doen om Nederland goed door en uit de crisis te loodsen’, voegt Monasch er aan toe.

Natuurlijk wordt er tijdens deze dagen ook gevaren op het Sneekermeer, staat er een stadswandeling op het programma en bezoeken de fractieleden het Scheepvaartmuseum en de Weduwe Joustra.