Officiële start campagne met koeien in de wei

Met dank overgenomen van J.M.G. (Annie) Schreijer-Pierik i, gepubliceerd op dinsdag 15 april 2014.

Op dinsdag 8 april was de officiële aftrap van de campagne van Annie Schreijer-Pierik. Op het erf van Jan en Annie Schreijer was alle aandacht voor de nr. 25 op de Europese lijst van het CDA.

Noaber van het ouderlijk huis in Markvelde, boerin Henrieke van Boer Zoekt Vrouw en Annie zetten gezamenlijk de campagnekoeien in de weide!

Samen met de 'nöaste noabers' van Schreijer in Hengevelde, presenteerden de vrouwen de 'Annie 25'-campagnekoeien. Annie benadrukte hierbij dat zij in Europa onder andere wil opkomen voor de toekomst van familie- en gezinsbedrijven en voor jonge boeren en boerinnen. Tot slot werd met buren, familie, vrienden, pers, campagneteam en toegestroomde belangstellenden gezellig een borrel gedronken op het welslagen van de #CDA25-campagne. Het bleef nog lang gezellig op erve Schreijer.....

Bij de Europese Parlementsverkiezingen op 22 mei a.s. is Annie Schreijer-Pierik (oud-Tweede Kamerlid, -Statenlid en -gemeenteraadslid) kandidaat voor het CDA namens het landsdeel Oost-Nederland. Annie staat op plaats 25 van de CDA Europa-lijst. CDA Europa voert campagne met de kernboodschap “Vóór Nederland in Europa”.

Voorafgaand aan de campagnestart Dinant Rohaan van CDA Berkelland in de Achterhoek een speciale CDA25-campagneauto in de bekende felgroene CDA-kleuren. De slogan op de campagneauto luidt: “CDA - Stem op onze Annie!”