Werkbezoek aan Scheuten Glas te Venlo

Met dank overgenomen van J.J.M. (Jeroen) Lenaers i, gepubliceerd op vrijdag 2 mei 2014.

Een sterke CDA-delegatie bezoekt morgen (1 mei) het bedrijf Scheuten Glas te Venlo. Deelnemers zijn onder anderen Europarlementariër Ria Oomen-Ruijten, Jeroen Lenaers (nummer 2 op de CDA-kandidatenlijst voor de Europese verkiezingen op 22 mei en afkomstig uit Stramproy) en Lambert van Nistelrooij (Europarlementariër en nummer 7 op de CDA-lijst).

Het bedrijf Scheuten Glas vervaardigt hoogwaardige glasproducten en duurzame zonne-energiesystemen. Het gaat hierbij om producten die toegepast worden in zeer uiteenlopende sectoren: van beveiliging tot tuinbouw en van brandwering tot zonbeheersing. In de laatste tien jaar heeft Scheuten zich met name toegelegd op de ontwikkeling en productie van zonnecellen. Voor het recentelijk gerenoveerde en zeer moderne station van Rotterdam Centraal leverde Scheuten bijvoorbeeld 30.000 m2 glas en 3.000 glas-glas-zonnepanelen.

Tijdens het werkbezoek krijgen de genodigden een bezichtiging van het bedrijf en wordt een presentatie over deze succesvolle onderneming gehouden. Scheuten Glas heeft vestigingen in Nederland, België en Duitsland.