19 mei: Terugblik op geslaagde Limburgtour met Limburgse CDA-kandidaten

Met dank overgenomen van J.J.M. (Jeroen) Lenaers i, gepubliceerd op dinsdag 20 mei 2014.

Afgelopen zaterdag stond in het teken van de CDA-campagnetour door Limburg. ’s Ochtends vertrok vanaf het station in Venlo de bus met drie Limburgse kandidaten voor de Europese verkiezingen: Jeroen Lenaers (nr. 2), Frank Lambermont (nr. 11) en Irene Janssen (nr. 12).

Vergezeld van een enthousiast team van CDA’ers zette de bus als eerste koers richting de markt in Geleen. Aldaar werd druk geflyerd en ging het campagneteam het gesprek aan met het geïnteresseerde winkelende publiek.

Vervolgens trok de groep verder naar de zonovergoten markt in Maastricht, waar ook verkiezingskraampjes van andere politieke partijen stonden opgesteld.

Via een tussenstop in Susteren arriveerde de campagnebus aan het begin van de avond in Roermond. Tweede Kamerlid Raymond Knops, CDA-Statenfractievoorzitter Martijn van Helvert en Europarlementariër Ria Oomen-Ruijten waren ook van de partij en droegen hun steentje bij om onze kandidaten bekend te maken op de volgestroomde terrassen.

Ten slotte eindigde deze zeer geslaagde dag in het westen van onze provincie. In Weert waren immers een hoop mensen op de been om de sporters die aan de triatlon deelnamen, te ondersteunen. We kijken terug op een zeer geslaagde dag en willen alle mensen die aan deze Limburgtour meegewerkt hebben hartelijk bedanken!