Workshop over werken bij de EU op Carrièrebeurs Overheid

donderdag 10 december 2009, 9:42

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 december staat het Bureau Internationale Ambtenaren i (BIA) op de Carrièrebeurs Overheid die in de RAI in Amsterdam wordt gehouden. Zij geeft workshops over hoe het is om bij de instellingen van de Europese Unie i te werken, en hoe je aan een baan bij de Europese Unie kunt komen.

Op vrijdag van 13:45 - 14:45 zijn Koen Hendrix (EPSO, Europees Bureau Personeelsselectie) en Stientje van Veldhoven (clusterleider Zuidvleugel Randstad, Economische Zaken, voormalig beleidsmedewerker Europese Commissie, DG Research) de sprekers. Op zaterdag van 13:45- 14:45 zullen Koen Hendrix (EPSO, Europees Bureau voor Personeelsselectie), Vivian Huijgen (trainee Europese Commissie, DG EuropeAid) en Nina den Boer (Ministerie van Buitenlandse Zaken, voormalig trainee Europese Commissie) spreken.

Het BIA is opgericht door de overheid om ervoor te zorgen dat aantal Nederlanders dat bij de Europese Unie zo groot mogelijk is. Zij geeft voorlichting, en helpt Nederlandse sollicitanten bij het doorlopen van de procedure om bij de Europese Unie te kunnen werken.

Bron: nieuwsbrief BIA, 9 december