Werkbezoek mobiliteitsactiviteiten Zuid-Limburg

Met dank overgenomen van P.E. (Pauline) SmeetsĀ i, gepubliceerd op donderdag 14 januari 2010.

Vrijdag 15 januari staat in het teken van een werkbezoek in de regio Zuid-Limburg. Pauline laat zich informeren over de activiteiten op het gebied van mobiliteit: het begeleiden van werk naar werk van overtollige medewerkers. Pauline brengt een bezoek aan het Mobiliteitscentrum Zuid-Limburg. Ook zal er aandacht zijn voor de samenwerking tussen UWV WERKbedrijf en Orbis Medisch en Zorgconcern in het Mobiliteitscentrum Orbis (MCO).

Programma:

12.30 - 14.00 Ontvangst in het Orbis Medisch en Zorgconcern. Samen met functionarissen van Orbis wordt de samenwerking tussen Orbis en UWV WERKbedrijf toegelicht. Uitleg over begeleiding van de boventallige Orbis medewerkers van werk naar werk. Ook de publiek private samenwerking zal hier aan de orde komen.

14.15 - 16.00 Ontvangst in het WERKplein Sittard. Hier zullen meerdere UWV medewerkers aanwezig zijn. Enerzijds een of twee vestuigingsmanagers (Chris Peters van Sittard en John Wachelder van Heerlen) en anderzijds de bedrijfsadviseurs van het Mobiliteitscentrum Zuid Limburg .Ook hier zullen de ervaringen rondom het thema Mobiliteit bij een aantal werkgevers, verdeeld over Zuid Limburg, aan de orde komen.