PS: De campagne is begonnen!

Met dank overgenomen van K. (Kees) Verhoeven i, gepubliceerd op zondag 6 februari 2011, 3:29.
PS: De campagne is begonnen!
Bron: Blog Kees Verhoeven

De campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen (2 maart 2011) is nu echt begonnen!

De twaalf D66 lijsttrekkers zijn bekend, net als onze gegadigden voor de Eerste Kamer. Kijk voor alle D66-kandidaten op de speciale campagnesite. Deze mensen lopen voorop in de campagne. En de Kamerleden van D66 lopen met ze mee.

Zo ging ik al op werkbezoek in Brabant (Brainport en de TU Eindhoven) en Zuid-Holland, waar ik het Groene Hart en de Bollenstreek bezocht. Samen met de lijsttrekkers (respectievelijk) Marusjka Lestrade en Geert-Jan Wenneker.

Naast mijn thuisprovincie Utrecht zal ik de komende weken (samen met Alexander Pechtold) ook Groningen, Drenthe en Friesland aandoen (11 februari). En natuurlijk Zeeland! (23 februari).

Bovendien doe ik mee aan de toogavonden die D66 in elke provincie organiseert. Kijk hier voor een impressie van de toogavond Noord-Holland. Zo waren Boris van der Ham, Wouter Koolmees en ik ook in Nijmegen voor de toogavond Gelderland.

D66 zet zich in voor financieel gezonde provincies die zich -bescheiden maar krachtig- concentreren op hun kerntaken. Zoals Ruimtelijke Ordening en Water. Infrastructuur en Milieu. Energie en Duurzaamheid.

Overigens zijn er genoeg andere redenen om D66 te stemmen. Voor een gezonde economie. Hervorming van de woningmarkt en de arbeidsmarkt. Meer en beter onderwijs. En natuurlijk ruimte voor ondernemerschap.