Alpe d'Huzes en Raad van Toezicht

Met dank overgenomen van B.Ch. (Bart) de Liefde i, gepubliceerd op woensdag 4 juni 2014, 3:15.

Donderdag 5 juni fiets ik de Alpe d'HuZes om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. En om onze dierbare vriendin Jolien te gedenken, die veel te vroeg ons verlaten heeft door die rotziekte. Je kunt geld doneren voor KWF via de link.

Ik fiets dit jaar voor het derde jaar de Alpe d'Huez op, want opgeven is voor mij geen optie. Alpe d'HuZes staat voor zoveel mooi's en positiefs, daar blijf ik voor gaan. En niet alleen op de fiets. Deze week ben ik namelijk toegetreden tot de Raad van Toezicht van Alpe d'HuZes. Ik kijk er enorm naar uit samen met het bestuur en alle fantastische vrijwilligers keihard te werken aan een mooie, sportieve en positieve toekomst voor Alpe d'HuZes. Naast de toezichthoudende taken gaat de RvT proactief adviseren en het bestuur van Alpe d'HuZes ondersteunen bij zijn activiteiten. In de Raad van Toezicht wil ik graag samen met de andere RvT leden een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de vrijwilligersorganisatie Alpe d'HuZes.

Samen met mijn teamgenoten en alle andere deelnemers, vrijwilligers en donateurs maken wij er een fantastische Alpe d'HuZes 2014 van! Meer informatie over Alpe d'HuZes is te vinden op www.opgevenisgeenoptie.nl.